Stoyan Aleksiev

Stoyan Aleksiev Filmography

movie 2012 Incognita as Emil
tv movie 2012 La figlia del capitano as Conte Grinev
movie 2012 Sofia as Male Passenger
tv series 2012 Otplata
movie 2010 Zad kadar
tv series 2009 Hushove
movie 2008 Naive
movie 2008 Parche ot dugata as Dushko Djakin
tv movie 2008 Stonehenge: Decoded
tv movie 2008 Une femme à abattre as Igor Salenko
movie 2008 Voenen korespondent
movie 2006 Le lièvre de Vatanen as Le pêcheur
movie 2006 Razsledvane as Advokat
movie 2005 Otkradnati ochi as Ofitzer ot DS
tv series 2005 Patriarhat
tv movie 2004 La fuga degli innocenti as Sign. Schimtz
tv movie 2003 Soraya as Représentant anglais
tv movie 2002 Papa Giovanni - Ioannes XXIII as Delegato polizia
tv movie 1998 Duhat na bashta mi as Bashtata
movie 1996 Don Kikhot vozvrashchaetsya
movie 1994 Lyubovni sanishta
movie 1993 Sirna nedelya as Nachalnikut na militziata Tetimov
movie 1992 Il giorno del porco as Lucisperio
movie 1992 Kurshum za raya
movie 1991 Bay Ganyo tragna po Evropa as Shtastlivetza
movie 1990 Poverie za beliya vyatar
tv series 1990 Seltzeto
movie 1988 Vchera as Naydenov
movie 1988 Vreme na nasilie as Ludiyat
movie 1986 Za kude putuvate as Dotzent Radev
movie 1983 Ako te ima
tv series 1979 Po diryata na bezsledno izcheznalite
movie 1977 Ot drugata strana na ogledaloto

Stoyan Aleksiev on Youtube


Вчера 1988 Краят на 60-те години. Дана (София Кузева), дъщеря на дипломат в Лондон, се завръща в България и е настанена в пансион на езикова ...