Tivadar Bilicsi

Tivadar Bilicsi Filmography

tv movie 1995 Muzsikál a mozi 'Filmdalok'
movie 1987 A Jávor
tv movie 1976 A méla Tempeföi as Köteles barát
tv movie 1976 Szabin nök elrablása as Rettegi Fridolin
tv movie 1975 A peleskei nótárius as Hoffer úr
tv movie 1975 Csontváry as Fényes Adolf
tv movie 1974 A bohóc felesége as Simon
tv movie 1973 ...és a holtak újra énekelnek
tv movie 1973 Az ember melegségre vágyik as Kreibich bácsi
tv movie 1968 Sárga rózsa as Sajgató
tv movie 1967 Nem vagyunk angyalok as Joó Ferenc
tv movie 1966 Othello Gyulaházán as Vermes
movie 1951 Déryné as Murányi, Zsiga
movie 1946 Aranyóra as Oszkár
movie 1944 Egy nap a világ as Dr,Török Tibor
movie 1944 Egy pofon, egy csók as Kovács Béla, Gizike férje
movie 1944 II. magyar kívánsághangverseny
movie 1943 Anyámasszony katonája as Balázs
movie 1943 Heten, mint a gonoszok as Pázmándy Péter, festõ
movie 1943 Házassággal kezdödik as Alfred
movie 1943 Megálmodtalak as Péter, a võlegény
movie 1943 Szerencsés flótás as Kázmér
movie 1943 Sziámi macska as Laci
movie 1943 Éjféli gyors as Borbély
movie 1943 Éjjeli zene as Pallay, nyug. ezredes
movie 1942 A 2000 pengös férfi as Péteri,házasságközvetítõ
movie 1942 Alkalom as Orvos
movie 1942 Enyém vagy as Kapitány
movie 1942 Haláltánc
movie 1942 Jelmezbál as Borbás
movie 1942 Katyi as Geszty Péter,színmûvész
movie 1942 Kölcsönkért férjek as Berkenye
movie 1942 Magdolna as Pali bácsi
movie 1941 A beszélö köntös as Putnoky
movie 1941 A cigány as Grófi kappelmeister
movie 1941 Behajtani tilos! as Gilicze Antal
movie 1941 Bob herceg as Ceremóniamester
movie 1941 Csákó és kalap as Dr. Elekes György régész
movie 1941 Leányvásár as Dr. Kiss
movie 1941 Régi keringö as Almády gróf inasa
movie 1941 Szeressük egymást as Müvezetõ
movie 1941 Tokaji aszú as Devernyák Mátyás, ügyvéd
movie 1941 Végre! as Erdei Tibor mérnök
movie 1940 Az utolsó Vereczkey as Tímár
movie 1940 Erzsébet királyné as Johann
movie 1940 Férjet keresek as Lukács
movie 1940 Földindulás as Weintraub
movie 1940 Hazafelé as Szakáll Menyhért, molnár
movie 1940 Hétszilvafa as Stefanics
movie 1940 Semmelweis as Vili
movie 1940 Sok hühó Emmiért as Szánthódy István
movie 1940 Zavaros éjszaka as Hajnaly Ödön, Klári võlegénye
movie 1939 3:1 a szerelem javára as Borbély
movie 1939 Fehérvári huszárok
movie 1939 Halálos tavasz as Boskó Pál,újságíró
movie 1939 Hölgyek elönyben
movie 1939 János vitéz as Csillagjós
movie 1939 Magyar Feltámadás
movie 1939 Nem loptam én életemben as Ungváry nagybátyja
movie 1939 Nincsenek véletlenek
movie 1939 Pusztai királykisasszony as Robicsek, private eye
movie 1939 Pénz áll a házhoz as Borsa Tóbiás,vegyészmérnök és feltaláló,Lajos barátja
movie 1939 Tökéletes férfi as Csatári,színész
movie 1939 Áll a bál as Selmeczi Sebestyén
movie 1938 A harapós férj as Balogh Sándor, magánnyomozó
movie 1938 A leányvári boszorkány as Helén kérõje
movie 1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival as Kopereczky báró
movie 1938 A papucshös as Kubala
movie 1938 Az ember néha téved as Demeter,Pákayék inasa
movie 1938 Beszállásolás as Obitz,Tibor ügyfele
movie 1938 Két fogoly as Hazatérõ katona
movie 1938 Nehéz apának lenni
movie 1938 Pillanatnyi pénzzavar as Gellért Lajos,igazgató
movie 1938 Tizenhárom kislány mosolyog az égre as Rezsõ úr, Piri fõnöke
movie 1938 Uz Bence as Lajos,vadász
movie 1937 A titokzatos idegen as Bekecs Lajos - altiszt
movie 1937 Családi pótlék as Lonthay Tibor vezérigazgató
movie 1937 Méltóságos kisasszony as Varga,a gondnok
movie 1937 Pesti mese as Fõpincér
movie 1937 Rád bízom a feleségem as ügyvéd
movie 1937 Tisztelet a kivételnek as Tibor
movie 1937 Édes a bosszú as Peregi, bankár
movie 1936 Az aranyember as Sajkás tiszt
movie 1936 Barátságos arcot kérek as Dénes Miklós apja
movie 1935 Az új földesúr as Georg
movie 1935 Ez a villa eladó as Gereblyei Tivadar
movie 1933 ...und es leuchtet die Pußta as 1. Weinreisender
movie 1932 A vén gazember as Borügynök