Tomris Incer

Tomris Incer Filmography

movie 2009 Erkek adam as Grandma
movie 2003 Karsilasma as 1. Kadin Hasta
movie 2001 O da beni seviyor
movie 1998 Bana Old and Wise'i Çal as Anne
movie 1997 Kusatma altinda ask
movie 1993 Tersine dünya

Tomris Incer on Youtube


ATV XEBER TURKIYE.


http://youtube.com/vipmagazin ... http://facebook.com/vipmagazin1 ... Mahmut und Meryem (deutscher Trailer / Trailer deutsch german HD) - Kinostart: 28.03.20...


Το "Ask ve ceza (Έρωτας και τιμωρία)" είναι μια τούρκικη τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί στη χώρα μας στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα: 21:00 στο ...


Altıdan Sonra Tiyatro Kumbaracı50 Üçlemesi Gerçek Hayattan Alınmıştır Yazan: Yiğit Sertdemir Yöneten: Arif Akkaya Oyuncular: Tomris İncer / Yiğit Sertdemir 2.