Tristan Saralidze

Tristan Saralidze Filmography

movie 2011 Garigeba 20 Tslis Shemdeg as Zaqro
movie 2005 Midioda matarebeli
movie 2005 Tedo
movie 2001 Georgische Trauben
movie 2000 Midjachvuli raindebi as Dato
movie 1989 Cha
movie 1989 Peitari
tv movie 1988 Gamotskhadeba
movie 1987 Adamianta sevda
movie 1985 Batono avanturistebo
tv movie 1985 Kvelaze stsrapebi msoplioshi
movie 1984 Monanieba
movie 1984 Tu girtkamen - gaiqetsi
movie 1983 Banditi aguris qarkhnidan
tv movie 1983 Mchedeli
movie 1983 Prikazano vzyat zhivym as Ushangi

Tristan Saralidze on Youtube





დამდგმელი რეჟისორი: გოდერძი ჩოხელი სცენარის ავტორი: გოდერძი ჩოხელი დამდგმელი ოპერატორი: ჯიმშერ ქრისტესაშვილი დამდგმელი მხატვარი: ...