Umit Cirak

Umit Cirak Filmography

movie 2013 Tas Mektep
movie 2010 O kul: Hayal bile etme as Selim
movie 2010 Teneke
movie 2010 Çakal as Tekelci
tv series 2010 Güneydogu'dan Öyküler - Önce Vatan as Celil
video movie 2009 Babam Bufe
video movie 2009 Kedi
movie 2009 Lodos as Nejat
movie 2008 Bahoz
movie 2007 Adem'in trenleri as Musa
movie 2007 Sis ve gece as Seref
movie 2006 Eve giden yol 1914 as Azeri Gaffar
tv series 2004 Dayi as Yilmaz
tv series 2004 Çemberimde gül oya as Selo
movie 2003 Martilar açken
tv series 2003 Pilli bebek
movie 2001 Filler ve çimen
tv series 2001 Yeditepe Istanbul
movie 1999 Üçüncü sayfa
movie 1998 Leoparin kuyrugu
movie 1997 Masumiyet as Necati
tv series 1997 Baba evi
tv series 1997 Sidika as Kenar
movie 1996 Eskiya as Cimbom
tv series 1993 Süper Baba as Cemil

Umit Cirak on Youtube


A homeless kid and a sick musician comes across in traffic lights.. Evsiz bir çocukla, bir müzisyen trafik ışıklarında karşılaşırlar.. Awards and Screenings ...


Lodos, günümüz şehir insanlarının ilişkilerine daha doğrusu ilişkisizliklerine bakıyor. Yedi karakterin bir haftasonuna odaklanan filmde "Cinnet Çağı" insanl...


Kızlar Yurdu dizisi jenerik müziği (Nil Karaibrahimgil) Yapımı: 2006 - Türkiye Tür: Komedi | Dram | Romantik Yönetmen : Serkan İpekören, Ceyda Demir Senaryo ...


3MOTA Oyuncuları Modern İnsanın Jeanne d'Arc'ını Arıyor... 2012 -- 2013 sezonunda Jeanne d'Arc'ın Öteki Ölümü oyununda sergilediği performansla ...