Valentina Khmara

Valentina Khmara Filmography

movie 1982 Ne bylo pechali
movie 1979 Muzhchiny i zhenshchiny
movie 1979 Sakhli lesnayaze
movie 1977 Gde ty, Bagira?
movie 1977 Solntse, snova solntse
tv movie 1976 Prosto Sasha
movie 1976 Ryadom s toboy
movie 1973 Neispravimyy lgun
movie 1972 Boy posle pobedy
movie 1972 Ogonki
movie 1972 Ukroshcheniye ognya as Secretary
movie 1971 Vchera, segodnya i vsegda
movie 1969 Posledniye kanikuly
movie 1966 Zelyonyy ogonyok
movie 1965 Deti Don-Kikhota
movie 1962 Tasnerku ughekitsner as Lena
movie 1960 Lyublyu tebya, zhizn as Nastya
movie 1960 Rebyata s kanonerskogo
movie 1959 Mumu
movie 1959 Zhazhda
movie 1958 Tikhiy Don II as Mashutka Koshevaya
movie 1957 Tikhiy Don as Mashutka Koshevaya

Valentina Khmara on Youtube


Ваш компьютер работает - Вы зарабатываете! Заработки просто шокируют https://www.youtube.com/watch?v=XuNkFyahTiQ ...