Vica Kerekes

Vica Kerekes Filmography

movie 2014 Couch Surf as Lujzi
movie 2014 Discopríbeh III
movie 2014 Zejtra naporad as Tereza
movie 2013 Isteni mûszak
movie 2013 Krídla Vánoc as Nina
movie 2013 Nekem Budapest as Anna
movie 2013 Nezné vlny as Ela's mother
movie 2013 Príbeh kmotra
movie 2012 7 dni hrichu
movie 2012 A Strange Kind of Love as Virág
tv series 2012 Filmlovers as Vica
movie 2011 Gloomy Sunday
movie 2011 Muzi v nadeji as Sarlota
movie 2010 Destová víla as Kvetuska
tv movie 2010 Ki/Be Tawaret as Fruzsi
movie 2009 1 as Maya Satin
movie 2009 Felnöttfilm
movie 2009 Nedodrzaný slub as Jozefína
movie 2009 Szuperbojz as Judit
movie 2008 Bakkermann as Tündike, tanítónõ
movie 2008 Mázli as Eszter
movie 2008 Nestyda as Kocicka
movie 2008 Odaát as Mother
tv movie 2007 A kísértés as Perina
movie 2006 Demoni as Sona
movie 2004 Konecná stanica
movie Hairstory as Jana, the hairdresser

Vica Kerekes on Youtube


Vica Kerekes Showing Her Hot Body..


Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která n...


7 dní hříchu je film nabourávající zažité stereotypy o odsunu Sudetských Němců z českého pohraničí. Film získal 3 nominace na Český Lev: kamera, herec v ...


Zimní příběh o splněných přáních, o naději v nás. Premiéra 14.11.2013. Hrají : Richard Krajčo, Vica Kerekes, David Novotný, Jakub Prachař, Vanda Hybnerová, ...