Victor Vu

Victor Vu Filmography

movie 2014 Co Dau Dai Chien 2
movie 2014 Qua Tim Mau
tv series 2013 Menh Lenh Lien Hoan
movie 2012 Thien Menh Anh Hung
movie 2012 Scandal
movie 2011 Co Dau Dai Chien
movie 2010 Giao lo dinh menh
movie 2009 Chuyen tinh xa xu
video movie 2006 Mysterious World, Episode 1: Love Never Dies
movie 2004 Oan hon
movie 2003 First Morning
movie 1997 Firecracker

Victor Vu on Youtube


A Revengeful Heart is a movie transformed from a famous same name play of Hong Van -- Phu Nhuan Theater, the play was written, staged and directed by Thai ...


Phim là cuộc cạnh tranh của hai cô gái - Ý Linh (Vân Trang) và Trà My (Maya). Cả hai đều đang ở độ tuổi chín muồi của nhan sắc và đều ấp ủ tham vọng trở ...


SAIGA Films and BHD Co. Ltd. present in association with GALAXY Studios, SAIGON Media, PHUONG NAM Phim, HK Films and VIETNAM Studios: A Film by ...


Có những góc khuất đen tối..ẩn chứa sự thật kinh hoàng! Fanpage: facebook.com/ScandalFilm.