Yaman Okay

Yaman Okay Filmography

tv series 1994 Kurtulus as Col. "Deli" Halit Bey
movie 1992 Cazibe Hanim'in gündüz düsleri as Kasap
movie 1992 Düs gezginleri as Nafiz
tv series 1992 Saygilar bizden
tv series 1992 Yildizlar gece büyür
tv movie 1991 Ich liebe Deutschland as Hasan
movie 1991 Piano piano bacaksiz as Hizir
movie 1990 Benim sinemalarim
movie 1990 Fazilet as Aziz
movie 1990 Reise der Hoffnung as Türkmen
movie 1990 Tatar Ramazan as Agha
movie 1989 Vatanyolu as Yusuf
tv series 1989 Bizimkiler as Nazim
movie 1988 Dönüs
movie 1988 Üçüncü göz
movie 1987 Hasret as Profesör
movie 1987 On l'appelait... le roi laid
movie 1986 40 Quadratmeter Deutschland as Dursun
movie 1986 Deli deli küpeli as Yilanoglu
movie 1986 Hapishane gülü
movie 1986 Vasif Öngören: Asiye nasil kurtulur as Kara Mustafa - Dost
movie 1986 Yoksul as Süleyman Bey
movie 1985 Kanun adami as Bashekim
movie 1985 Kurbagalar
movie 1985 Pehlivan as Tevfik
movie 1983 En büyük Saban as Polis
movie 1982 Alisan
movie 1982 At as Remzi
movie 1982 Faize hücum
movie 1982 Kanije kalesi as Ali Aga
movie 1982 Seni kalbime gömdüm
movie 1981 Yilani öldürseler
movie 1980 Bereketli topraklar üzerinde as Ali
movie 1980 Lyckliga vi... as Ahmet
movie 1979 Adak
movie 1979 Sürü as Abuzer

Yaman Okay on Youtube


TV 8, Sesli Düşünenler: Eşinin, Yaman Okay'ın ölümü ile Meral Okay'ın hayatı nasıl şekillendi...


Tatar Ramazan, Kadir İnanır - Yaman Okay.


Şerif Gören filmlerinde genelde doğa başroldedir: NEHİR, DEPREM gibi... Bazen de şahıslaştırdığı metaların üzerinden filmini kurar: KÖPRÜ gibi. TOMRUK ...


Watch this movie online at http://mubi.com/films/28618 A clan of sheepherders attempt to cope with the modern world in this melodramatic tragedy. The younges.