Yasar Karakulak

Yasar Karakulak Filmography

movie 2011 Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi as Kalayci
movie 2009 Lodos as Otelci Arif
movie 2007 Mavi gözlü dev
tv series 2007 Dede Korkut hikayeleri
movie 2005 The Imam as Haydar

Yasar Karakulak on Youtube








Vizyon tarihi: Net bir bilgi yok. Filmin özeti: 2010 yılında başlayan filmin çekimine ilişkin çalışmalar, 2014 başı itibariyle halen sürmektedir. Ne çekimler...


"Metafor"un ne olduğunun sanatçılar, bilim insanları, edebiyatçıların görüşleriyle ve çeşitli sanat eserlerinden örneklerle açıklandığı on üçüncü bölüm "Meta...