Yigal Bashan

Yigal Bashan Filmography

movie 2009 Ani Ktzat Meduke VeLif'amim BeHai as Himself
tv movie 1985 Kdam Erovizion as Himself
tv movie 1982 Kdam Erovizion as Himself
tv movie 1981 Kdam Erovizion as Himself
movie 1980 Festival Shirei Yeladim
movie 1976 Mishpahat Tzan'ani
movie 1974 Sarit as Avi

Yigal Bashan on Youtube


Really nice song, you are in a anoher world... mot clés: sonf of band's visit, musique de la visite de la fanfare, scène du patin à glace,


יגאל בשן - HOLD ON, SWEET DARLING מילים ולחן: יגאל בשן ומרק לונדון הפקה מוסיקלית: מרק לונדון מתוך האלבום: "I'm ready" -- 1981 מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק ש...


יגאל בשן - פאר מיין פענצטער (שיר ביידיש) מילים: שאפיר ב. לחן: האפאמן ב. מתוך פסטיבל שירים ביידיש - 1972 השיר זכה במקום ה-2 בתחרות.


Yigal Bashan's Sivan.