Yun-ji Lee

Yun-ji Lee Filmography

movie 2012 992
tv series 2012 The King 2 Hearts as Lee Jae Shin
movie 2011 Keo-peul-jeu as Ae-Yeon
tv series 2008 Dae Wang Sejong as Queen So Heon
movie 2004 Ryeong as Eun-jeong

Yun-ji Lee on Youtube


Yoo-Suk (Ju-hyuk Kim) looks for a girlfriend who disappeared. Ae-Yeon (Yun-ji Lee) has a fake diamond which her ex-boyfriend gave to her. Ae-Yeon was ...


Xem trọn bộ phim Những Cặp Đôi - Couples tại đây: ...


Xem trọn bộ phim Những Cặp Đôi - Couples tại đây: ...


Xem trọn bộ phim Những Cặp Đôi - Couples tại đây: ...