Zdenek Kutil

Zdenek Kutil Filmography

tv series 1986 Gottwald as General Ingr
movie 1981 Neco je ve vzduchu as School director
movie 1981 Zralé víno
tv movie 1980 Panenka
movie 1980 Poprask na silnici E 4
movie 1979 Postaveni mimo hru
movie 1979 Tajemství Ocelového mesta
tv series 1979 Arabela
movie 1978 Osvobození Prahy as Worker of broadcasting
movie 1978 Stíny horkého léta as Banderovec 'starý'
movie 1976 Bourlivé víno as Líbal
movie 1974 Zbrane pro Prahu as Parkán
movie 1972 Cesty muzu as Grubel
movie 1972 Velikonocní dovolená
movie 1971 Jeden z nich je vrah as Hess
movie 1968 Maratón as German gun commander
movie 1967 Marketa Lazarová as Reiner
movie 1967 Poklad byzantského kupce as Senior sergeant SNB
movie 1966 Vrah skryvá tvár as Král
movie 1964 Deváté jméno as Jozka Cerník
movie 1963 Hlidac dynamitu as Blaschke
movie 1962 Zelené obzory as Pavera
movie 1961 Hledá se táta as Kaktus
movie 1961 Pouta as Co-op chairman
movie 1961 Reportáz psaná na oprátce as Prásek
movie 1960 Chlap jako hora as Worker Havlík Jun.
movie 1960 Generál as General's Valet
movie 1960 Prezil jsem svou smrt as poddustojník SS
movie 1960 Vstup zakázán as Sergeant Major Border Guard
movie 1958 Poslusne hlásím as Poddustojník
movie 1958 Touha
movie 1957 Zárijové noci as Lieutenant Skrovánek

Zdenek Kutil on Youtube


1. DABING: (ČST Praha) V českém znění: Václav Postránecký - Dustin Hoffman (Jack Crabb), Jana Preissová - Faye Dunaway (Pendrakeová), Zdeněk Kutil ...


Účinkují: Aneta Aberlová, Andrea Šebek Procházková, Jiří Wehle, Petr Opava, Hana Brožková. Autor skladby: Jiří Wehle Zpěv: Aneta Aberlová Režie: Petr ...


Oficiální videoklip Agáta skupiny Rybičky48. Námět: Kuba Ryba Produkce: Martin Klimpar Režie: Martin Klimpar Kamera: Martin Klimpar Vfx supervize: Lukáš ...


V českém znění: Petr Svoboda - Ken Marshall (Marco Polo), Vladimír Brabec - Denholm Elliott (Niccolo Polo), Jan Schánilec - Tony Vogel (Matteo Polo), Boris R.