Zdenek Rehor

Zdenek Rehor Filmography

tv series 1994 Radetzkymarsch
movie 1993 Svatba upíru as Monk
tv series 1993 Pomalé sípy as Josef Houska
tv movie 1991 Talisman
movie 1989 Dobrí holubi se vracejí as Prof. Zlámal
movie 1989 Vázení prátelé, ano
tv series 1989 Vlak detství a nadeje as Doctor Steiner
movie 1988 Mág as Márincin otec
movie 1987 Die Pfauenfeder
movie 1987 Pohlad kocce usi as Conductor
tv movie 1986 Prstýnek bez kamínku as Vavrinec - komediant
tv movie 1986 Svec z konce sveta as Svec Simon
tv movie 1985 Kdyz hraje klarinet as Táta
movie 1985 Pohádka o Malíckovi
movie 1985 Skazka stranstviy
movie 1983 Divoký koník Ryn as Antonín Jakub
tv movie 1983 Velká kocicí pohádka as Král
movie 1982 Kdyz rozvod, tak rozvod as Dr. Brázda
movie 1982 Kouzelné dobrodruzství
tv movie 1982 Potrhlá Andula as Starý carodej
movie 1981 Cekání na dést as Taraba
movie 1981 Ten svetr si nesvlíkej as Grandfather
movie 1981 Trhák as Lukes
movie 1980 Brácha za vsechny penize as Dr. Navrátil
movie 1979 Pan Vok odchází as Rudolf II.
tv movie 1979 Velká policejní pohádka as Trutina
movie 1978 Sázka na trináctku as Trcka
movie 1977 Soldaty Svobody as General golian
tv movie 1976 Podzemí svobody
movie 1976 Rozdelení as Panek
tv movie 1976 Typicky zenská reakce
tv movie 1976 Vánoce u Matenu as Karel Matena
movie 1975 Muj brácha má prima bráchu as Dr. Navrátil
movie 1975 O té velké mlze as Blue elephant
movie 1974 Jak utopit doktora Mrácka aneb Konec vodniku v Cechách as Alois
movie 1974 Lidé z metra as Röckl
movie 1974 Pokus o vrazdu as MUDr. Dvorácek
movie 1974 Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
tv series 1974 Byl jednou jeden dum as Ludvík
tv movie 1973 Bratranec Pons as Schmucke
movie 1973 Oáza as Berg
movie 1973 Vrazda v hotelu Excelsior as Janik
movie 1972 Panter ceká v 17,30 as Otec
tv movie 1972 Príbeh se starou lenoskou as Smart
movie 1970 'Ctyri vrazdy stací, drahousku' as Psychiatr
movie 1970 Dábelské líbánky
tv movie 1970 Julián odpadlík as Sallustius
tv movie 1970 Manon Lescaut
movie 1970 Svatá hrísnice
tv series 1970 Alexander Dumas starsi
movie 1969 Flirt se slecnou Stribrnou as Editor
movie 1969 Muz, ktery stoupl v cene as Advocate
movie 1969 Nejlepsí zenská mého zivota as Kaplan
tv movie 1969 Obzalovaná
movie 1969 Sest cerných dívek aneb Proc zmizel Zajíc? as Boss
tv series 1968 Snatky z rozumu as Vojtech Náprstek
movie 1967 Marketa Lazarová as Sovicka
movie 1967 Poklad byzantského kupce as Dr. Sedivka - anthropologist
movie 1966 Bloudení as Pejr
movie 1966 Nahá pastýrka as Lt. Patras
movie 1966 Slecny prijdou pozdeji as Porucík Kodes
movie 1966 Zlocin v dívcí skole as Mára
movie 1965 Bílá paní as Farár
movie 1965 První den mého syna as Doctor
movie 1964 Skok do tmy as Trailworker Moucka
movie 1963 Král Králu as Pantucek - Officer of Ministry of Foreign Affairs
movie 1963 Závory as Pepík Lukes
movie 1962 Muz z prvního století
movie 1961 Hledá se táta as Prosek
movie 1961 Jarní povetrí as Petr Malec
movie 1961 Spadla s mesíce as Teacher
movie 1960 Nenávist as Urbánek
movie 1960 Prezil jsem svou smrt as Blond'ák
movie 1960 Velká samota as Teacher Hort
movie 1959 Dum na Orechovce as Husband
movie 1959 Zivot pro Jana Kaspara as Patient Houzvicka
movie 1958 Dnes naposled as Manzel zákaznice ve starozitnictví
movie 1958 Mezi zemí a nebem
movie 1958 Povoden as Ing. zemánek
movie 1958 Tenkrát o vánocích as Nemecký strázný
movie 1958 Touha
movie 1957 Schuzka o pul ctvrté... as Salesman
movie 1957 Zárijové noci as Lieutenant Jirgala
movie 1956 Zaostrit, prosím! as Mladý autor
movie 1954 Botostroj as Manager Antonín
movie 1953 Jestrab kontra Hrdlicka as Typist
movie 1951 Posel úsvitu as Prokop Svoboda
movie 1949 Nemá barikáda as Muz s pancérovou pestí
movie 1947 Parohy as Auction clerk
movie 1943 Stastnou cestu as Zamestnanecobchodního oddelení
movie 1941 Z ceských mlýnu

Zdenek Rehor on Youtube


Slušňák mu sluší | Krakonošův hajný, tatínek z Takové normální rodinky, dlouholetý člen Divadla na Vinohradech a plachý muž Zdeněk Řehoř v mnoha ...


český seriál F.L.Věk Režie: František Filip.


jiří císler. Režie: Milan Růžička Hrají: Miloš Kopecký, Jana Štěpánková, Iva Janžurová, Zdeněk Řehoř, Laďka Kozderková, Ladislav Křiváček, Vladimír Krška, Vá.


jiří císler. Režie: Milan Růžička Hrají: Miloš Kopecký, Jana Štěpánková, Iva Janžurová, Zdeněk Řehoř, Laďka Kozderková, Ladislav Křiváček, Vladimír Krška, Vá.