Zeynep Irgat

Zeynep Irgat Filmography

tv series 2007 Yemin as Sadakat
tv series 2004 Yagmur zamani as Asiye
tv series 2003 Günahim neydi allahim
movie 1983 Eine Saison in Hakkari as Halits Frau
movie 1982 Alisan
movie 1982 Faize hücum

Zeynep Irgat on Youtube


Uğruna ölüme yürüyecek kadar seven, aynı kadına tutkun 2 adam... Kırgınlıklarına rağmen aşka teslim, aynı adamı bekleyen çaresiz 2 kadın... Giderek daha şidd ...


Uğruna ölüme yürüyecek kadar seven, aynı kadına tutkun 2 adam... Kırgınlıklarına rağmen aşka teslim, aynı adamı bekleyen çaresiz 2 kadın... Giderek daha şidd ...


Uğruna ölüme yürüyecek kadar seven, aynı kadına tutkun 2 adam... Kırgınlıklarına rağmen aşka teslim, aynı adamı bekleyen çaresiz 2 kadın... Giderek daha şidd ...


Uğruna ölüme yürüyecek kadar seven, aynı kadına tutkun 2 adam... Kırgınlıklarına rağmen aşka teslim, aynı adamı bekleyen çaresiz 2 kadın... Giderek daha şidd ...