A la baguette (2007) - Watch Online. Directed by Luis Nieto

Genres Comedy     Horror     Short    
Country France
Language French
Runtime 4 min
Plot ... search for A la baguette on IMDb

Streaming resources for this Luis Nieto Comedy, Horror, Short Movie

  • A la baguette (Video 2007) - IMDb

    Directed by Luis Nieto, Nicolas Schmerkin. With Claude Duty, Luis Nieto.


  • A la baguette - Filmtipset

    Luis Nieto: Utgivningsår: 2007: Längd: 4 min Antal betyg: 5 betyg: Betygsätt: Om A la baguette: En ... Norrköping Filmfestival Flimmer 2008: Filmnummer: 65350: Diskussioner om A la baguette (0 diskussioner) Det finns inga diskussioner här just nu. Starta ny diskussion. Kommentarer ...


  • A la baguette - Filmtipset

    A la baguette: Originaltitel: A la ... Luis Nieto: Utgivningsår: 2007: Längd: 4 min Antal betyg: 5 betyg: Betygsätt: Liknande filmer (framröstade) Liknande filmer (beräknade) Tävlingar - Tävla med '71. Betyg & Kommentarer - Visa betygsättare


  • Festival International du Court Métrage à Clermont-Ferrand

    SELECT * FROM ak_personnes WHERE (id='100206973' AND no_web=0) | 1. Luis Nieto France Société(s) attachée(s) : Autour de Minuit. Infos; Envoyer le lien


Those are web search results for "A la baguette 2007" and may change in time. We are not affiliate with any of these websites. If some of the links harm copyright laws please see our DMCA and Copyright page.

Other movies you might find interesting

  • Capucine (2009)


    Actors: Tito   Gen Shimaoka   Yongsou Cho
    Directors: Luis Nieto
    Writers: Luis Nieto   Sébastien Ors   Nicolas Schmerkin

  • Chase (2012)


      Directors: Adriaan Lokman
    Writers: Liesbeth Konink   Adriaan Lokman   Sébastien Ors

  • Chez nous c'est trois! (2013)


    Actors: Noémie Lvovsky   Marie Kremer   Stéphane De Groodt
    Directors: Claude Duty
    Writers: Christian Clères   Claude Duty

  • Civilisation (2010)


    Actors: Jean-Philippe Barrau
    Directors: Claude Duty
    Writers: Claude Duty

  • Crisis? What Crisis? (2002)


      Directors: Nicolas Schmerkin   Martin Schvartzapel
    Writers: Nicolas Schmerkin   Martin Schvartzapel