Botë e padukshme (1987) - Watch Online. Directed by Kristaq Dhamo

Genres Drama    
Director    
Writers Kristaq Dhamo
Vath Koreshi
Cast                        
Country Albania
Language Albanian
Runtime 88 min
Plot ... see Botë e padukshme on IMDb

Streaming resources for this Kristaq Dhamo Drama Movie

 • Botë e padukshme - Wikipedia, the free encyclopedia

  Botë e padukshme is a 1987 Albanian drama film directed and written by Kristaq Dhamo with Vath Koreshi.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bot%C3%AB_e_padukshme

 • Botë e padukshme (1987), a film by Kristaq Dhamo -Theiapolis

  Starring Kristaq Skrami, Eva Alikaj, Roza Anagnosti, Vangjel Heba, Stavri Shkurti and Robert Ndrenika, «Botë e padukshme» is 1987 Drama film directed by Kristaq Dhamo, and written by Kristaq Dhamo and Vath Koreshi.

  http://cinema.theiapolis.com/movie-126J/bote-e-padukshme/

 • Bote e padukshme (1987) - YouTube

  Rregjia:Kristaq Dhamo Skenari:Kristaq Dhamo, Vath Koreshi Lozin Aktoret: Eva Alikaj , Roza Anagnosti , Vangjel Heba , Robert Ndrenika , Stavri Shkurti , Kristaq Skrami Permbajtja: Permes nje fabule te thjeshte dhe nje drame psikologjike, filmi flet per pasionin, ndershmerine dhe ...

  http://www.youtube.com/watch?v=M__swtTnV4A

 • Botë e padukshme - Wikipedia

  Filmi "Botë e padukshme" prodhim i vitit 1987 . Regjia: Kristaq Dhamo , Skenari: Vath Koreshi , K. Dhamo, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi .

  http://sq.wikipedia.org/wiki/Bot%C3%AB_e_padukshme

 • Botë e padukshme - Freebase

  Botë e padukshme is a 1987 Albanian drama film directed and written by Kristaq Dhamo with Vath Koreshi. ...

  http://www.freebase.com/m/0288ctf

 • Botë e padukshme (1987) - IMDb

  Directed by Kristaq Dhamo. With Eva Alikaj, Roza Anagnosti, Vangjel Heba, Robert Ndrenika.

  http://www.imdb.com/title/tt0297808/

 • Botë e padukshme (1987) - FilmAffinity

  Botë e padukshme directed by Kristaq Dhamo. With Eva Alikaj, Roza Anagnosti, Vangjel Heba, Robert Ndrenika, Stavri Shkurti, Kristaq Skrami

  http://www.filmaffinity.com/en/film960628.html

 • BOTE E PADUKSHME - Film / Movie

  BOTE E PADUKSHME INVISIBLE WORLD, AN: Main Director: KRISTAQ DHAMO: Year: 1987: Length: 88 Minutes: Countries: Albania: Genre: Series: Actors: EVA ALIKAJ ROZA ANAGNOSTI VANGJEL HEBA ROBERT NDRENIKA STAVRI SHKURTI KRISTAQ SKRAMI: Directors: KRISTAQ DHAMO: Director Of Photography:

  http://www.citwf.com/film43195.htm

 • ALBANIA MOVIE DVD - BOTE E PADUKSHME - FILM SHQIP Albanian ...

  ALBANIA MOVIE DVD - BOTE E PADUKSHME - FILM SHQIP Filmi: Botë e padukshme Viti 1987, English: Invisible world Skenari: Vath Koreshi K. Dhamo Regjia: Kristaq Dhamo Aktore: Robert Ndrenika Roza Anagnosti Eva Alikaj Petraq Skrami etj. Përmes një fabule të thjeshtë dhe një drame ...

  http://www.albaniancorner.com/store/product_info.php?cPath=21&products_id=36

 • ALBANIA MOVIE DVD - BOTE E PADUKSHME - FILM SHQIP Albanian ...

  ALBANIA MOVIE DVD - BOTE E PADUKSHME - FILM SHQIP Filmi: Botë e padukshme Viti 1987, English: Invisible world Skenari: Vath Koreshi K. Dhamo Regjia: Kristaq Dhamo Aktore: Robert Ndrenika Roza Anagnosti Eva Alikaj Petraq Skrami etj. Përmes një fabule të thjeshtë dhe një drame ...

  http://www.albaniancorner.com/store/Albanian%20Movies%20-%20Filma/c66/p36/ALBANIA%20MOVIE%20DVD%20-%20BOTE%20E%20PADUKSHME%20-%20FILM%20SHQIP%C3%83%C6%92%C3%86%E2%80%99%C3%83%C2%A2%C3%A2%E2%80%9A%C2%AC%C3%85%C2%A1%C3%83%C6%92%C3%A2%E2%82%AC%C5%A1%C3%83%E2%80%9A%C3%82%C2%A0/product_info.html

 • Botë e padukshme – Wikipédia, a enciclopédia livre

  Botë e padukshme é um filme dramático albanês de 1987 , produzido e dirigido por Kristaq Dhamo , com o auxílio de Vath Koreshi .

  http://pt.wikipedia.org/wiki/Bot%C3%AB_e_padukshme

 • Bote e padukshme (1987) film shqiptar i plote ne Filma Online

  Botë e padukshme (1987) Film Shqipta i plote. Filmi Botë e padukshme prodhim i vitit 1987. Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Vath Koreshi, K. Dhamo, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Aleksandër Peçi.

  http://www.filmaonline.com/filma-shqip/bote-e-padukshme.html

 • Learn and talk about Botë e padukshme, 1980s drama films ...

  Films directed by Kristaq Dhamo > Botë e padukshme. 1987 films > Botë e padukshme. Albanian films > Botë e padukshme. Search: Sections. Agriculture. Applied sciences. Arts. Belief. Business. Chronology. Culture. Education. Environment. Geography. Health. History. Humanities. Language. Law ...

  http://www.digplanet.com/wiki/Bot%C3%AB_e_padukshme

 • Botë e padukshme (1987) - 豆瓣电影

  Botë e padukshme电影简介和剧情介绍,Botë e padukshme ... Botë e padukshme (1987) 导演: Kristaq Dhamo ...

  http://movie.douban.com/subject/5149497/

 • Bote e padukshme | Shqiperia Online

  Bote e padukshme. Filma Shqip. Viti 1987 Skenari: Vath Koreshi K. Dhamo Regjia: Kristaq Dhamo Aktore: Robert Ndrenika Roza Anagnosti Eva Alikaj Petraq Skrami etj.

  http://www.shqiperiaonline.tv/filma-shqip/bote-e-padukshme-2/

 • Botë e padukshme | Lugar de coincidencia en Internet ...

  El término Botë e padukshme figura en la edición en idioma inglés de Wikipedia. Allí se dice al respecto lo siguiente: Botë e padukshme is a 1987 Albanian drama film directed and written by Kristaq Dhamo with Vath Koreshi.

  http://www.cyclopaedia.es/wiki/Bot%C3%AB_e_padukshme

 • Bote e padukshme | Lugar de coincidencia en Internet ...

  El término Bote e padukshme figura en la edición en idioma inglés de Wikipedia. Allí se dice al respecto lo siguiente: Botë e padukshme is a 1987 Albanian drama film directed and written by Kristaq Dhamo with Vath Koreshi.

  http://www.cyclopaedia.es/wiki/Bote_e_padukshme

 • Botë e padukshme | Referências na Internet | cyclopaedia.net

  Botë e padukshme is a 1987 Albanian drama film directed and written by Kristaq Dhamo with Vath Koreshi. ... Botë e padukshme at the Internet Movie Database ...

  http://pt.cyclopaedia.net/wiki/Bote-e-padukshme

 • bote-e-padukshme-1987 - YouViddy.com

  Rregjia:Kristaq Dhamo Skenari:Kristaq Dhamo, Vath Koreshi Lozin Aktoret: Eva Alikaj , Roza Anagnosti , Vangjel Heba , Robert Ndrenika , Stavri Shkurti , Kristaq Skrami Permbajtja: Permes nje fabule te thjeshte dhe nje drame psikologjike, filmi flet per pasionin, ndershmerine dhe pergjegjesine e ...

  http://youviddy.com/video/M__swtTnV4A/bote-e-padukshme-1987.html

 • Botë e padukshme (1987)

  Botë e padukshme Dirigida por: Kristaq Dhamo. Interpretación: Eva Alikaj, Roza Anagnosti y Vangjel Heba.

  http://es-la.iedb.net/pelicula/bote-e-padukshme

Those are web search results for "Botë e padukshme 1987" and may change in time. We are not affiliate with any of these websites. If some of the links harm copyright laws please see our DMCA and Copyright page.

Other movies you might find interesting

 • Gracka (1983)

   

  Actors: Reshat Arbana   Mario Ashiku   Vangjel Heba
  Directors: Saimir Kumbaro
  Writers: Neshat Tozaj

 • Gunat mbi tela (1977)

   

  Actors: Thimi Filipi   Fatos Sela   Stavri Shkurti
  Directors: Muharrem Fejzo
  Writers: Duro Mustafaj

 • Gurët e shtëpisë sime (1985)

   

  Actors: Spiro Duni   Birçe Hasko   Vangjel Heba
  Directors: Dhimiter Anagnosti
  Writers: Dhimiter Anagnosti

 • Horizonte të hapura (1968)

   

  Actors: Dhimiter Orgocka   Aleksandër Prosi   Robert Ndrenika
  Directors: Viktor Gjika
  Writers: Dritëro Agolli

 • I teti në bronz (1970)

   

  Actors: Mevlan Shanaj   Bexhet Nelku   Vangjush Furxhi
  Directors: Viktor Gjika
  Writers: Dritëro Agolli   Viktor Gjika